Benim yangın kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın bizatihi kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi alır. Bu önlem kapının sıkı tıkızya kapanmasını esenlamaktır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği üzerine size olgun verecektir.

Paslanmaz çelik yangın bapları, vesair yangın bapları gibi bina eminği tasarının önemli bir parçkakımıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, ateşe dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin vesair bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının denetleme şeşna hileınmasına yardımcı olur ve insanların binadan güvenli bir şekilde tahliye edilmesini esenlayabilir.

Çift kanatlı evgin çıkış bapları, dışa sadık oluşturulan ürkü bar kullanılanarak yapım edilerek yangın anında yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara malik modeldir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları spontane otomatik olarak kapanarak güvenliği katkısızlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında duman ve alevlerin özge alanlara yayılmasını önlemek bâtınin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Hatta, evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, oranlı şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü şey ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bağlı olarak değişmiş olur.

Yangına karşı güvende geçirmek amacıyla kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, nazik anda insanoğluın birey güvenliğini sağlamak üzere kapı kasası ve kullanılan vesair aksesuarlarıyla cesaret teşkil etmekteyiz.

çoğunlukla yangın merdiveni ile alay malay kullanılan bu ivedi çıkış kapısı, bunalım anlamış olurında insanların yangın yerından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak dirimsel bir rol üstlenmektedir.

Hiç küşüm namevcut ki yangın felaketi, sene ortamında dirilik kaybına niye olan en mehabetli etmenler arasındadır. Yangın felaketi bayağı kısaltarak bir süre içerisinde geniş alana yayılması ve hem hayat hem bile varlık kaybına münasebet olması ile bilinmektedir. Özellikle de mürtefi konstrüksiyonda olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında dirilik ve dünyalık kaybı arkaış göstermektedir. Doğrusu yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle Yangın Merdiveni Kapısı imal edilmiştir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına amelî mürtefi kaliteli ısıyla genlehandan yangın fitili kullanılmaktadır.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanların en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını süratlendirmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page